La CUP comença a preparar el programa electoral amb una sèrie de trobades obertes

Les eleccions municipals se celebraran el maig de 2023

La CUP Sant Cugat ha encetat ja la preparació del seu programa electoral per a les eleccions municipals del maig de 2023, i ho ha fet anunciant la seva voluntat de preparar-lo conjuntament amb el veïnat de la ciutat. Per tal que així sigui, organitzarà una sèrie de trobades obertes on la ciutadania podrà expressar la seva opinió sobre grans qüestions de la ciutat. La primera se celebrarà el dimarts 22 de novembre al Xalet Negre a partir de les 19:30 h i se centrarà en l’habitatge.

Així, el grup municipal pretén continuar la dinàmica d’eleccions anteriors, en què també es van celebrar trobades similars, amb l'objectiu "d'incloure les propostes de la ciutadania als propers comicis locals", segons expliquen en un comunicat. "I per contribuir a què a l’hora de votar la gent pugui decidir amb el màxim d’informació possible".

Per tant, a la trobada del  dia 22 la seguiran d’altres, que es celebraran a diferents punts de la ciutat i tractaran altres temes, com la mobilitat o la participació. També es comptarà amb la presència d’experts en les diferents matèries, que podran complementar les sessions amb els seus coneixements. 

Des de la CUP manifesten que creuen "en les coses preparades amb cura i temps” i que volen elaborar el programa amb “tota la gent de Sant Cugat que té ganes de construir una ciutat que no exclogui a ningú".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem