La CUP critica Esquerra per l'anunci "electoralista" del Ragull Centre

"La crisi de l'habitatge no s'aborda a cop d'improvisació, sinó amb una visió general i a llarg termini", assenyala la CUP

La CUP ha carregat contra Esquerra Republicana per l'anunci sobre el projecte de Ragull Centre i l'acord del govern de Junts i ERC per fer-hi habitatge protegit. En un comunicat, els cupaires ho consideren com un "acte d'electoralisme a menys d'una setmana de les eleccions al Parlament de Catalunya". A més, lamenten que l'anunci no té "cap mena de concreció".

Més info: El Ragull Centre tira endavant i tindrà habitatge protegit

"La crisi de l'habitatge no s'aborda a cop d'improvisació, sinó amb una visió general i a llarg termini", assenyala la formació anticapitalista. Per la CUP, l'anunci d'Esquerra és un "brindis al sol" de cara a les eleccions "per revertir la mala tendència d'aquesta campanya". A més, demanen que la "nova reformulació" del projecte "no rebaixi la quantitat de pisos de protecció oficial que havia d'acollir inicialment". El projecte del tripartit contemplava 72 pisos de protecció oficial. 

Finalment, el partit es pregunta si l'acord entre Junts i Esquerra pel Ragull Centre ha estat "una moneda de canvi" per la promoció d'habitatge públic del carrer d'Andana, ja que l'alcalde Josep Maria Vallès va anunciar que finalment en aquell indret de l'estació si faria un centre d'art. 

Més info: L'Ajuntament diu que l'habitatge públic previst al carrer Andana "es farà a un altre lloc"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem