CUP i PC revaliden la coalició de cara a les eleccions municipals

"Som dos projectes que treballem en la mateixa direcció", ha remarcat Núria Gibert

La CUP i Procés Constituent (PC) tornaran a concórrer en coalició a les eleccions municipals del 2019 a Sant Cugat del Vallès. Així ho han anunciat aquest dijous, 12 de juliol, en un acte on han fet visible la bona sintonia entre ambdues formacions a la ciutat.

La portaveu municipal de la CUP a Sant Cugat, Núria Gibert, ha volgut refermar l'acord signat ara fa tres anys amb PC. "Validarem aquesta coalició i les pròximes eleccions ens sentim bastant més fortes, bastant més experimentades; sentim que tenim molt més coneixement i sentim que és una aliança molt poderosa per disputar l'alcaldia", ha dit.

En el mateix sentit ha afirmat que "després dels increïbles i històrics resultats que vam tenir el 2015, situant una força anticapitalista com a segona força de l'oposició, també volem constatar la bona sintonia en aquest treball conjunt". D'aquesta manera, ha remarcat que "hem constatat que som dos projectes que treballem en la mateixa direcció", destacant en treball assembleari i horitzontal, i democràticament, "intentant beure de la gent que treballa des de les entitats i els col·lectius que són els que saben efectivament les coses que s'han de transformar".

"Una candidatura de l'esquerra transformadora, que creu que amb el capitalisme no hi ha futur; que volem transformar el sistema des de l'arrel i per això pensem que als municipis hi ha una possibilitat de transformació absolutament real", ha subratllat, apuntant també que "volem la independència, no per un canvi de banderes, sinó om una eina de transformació per a canviar-ho absolutament tot".

I en clau local, "perquè creiem que és possible fer de Sant Cugat una ciutat integradora, cohesionadora, on no sobri absolutament ningú", ha remarcat.

"Creiem que avui no només som l'alternativa necessària, som l'alternativa possible", ha sentenciat.

 
Comentaris

Destaquem