CUP Sant Cugat denuncia a l'AMB la situació de provisionalitat en la prestació de l'aigua

7 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, entre ells Sant Cugat, reclamen la municipalització de l'aigua

La CUP Sant Cugat ha denunciat la situació de provisionalitat en la prestació del servei d'aigua a diversos municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Representants de diferents Ajuntaments metropolitans s'han adreçat a l'AMB perquè resolgui aquesta situació i es pugui dur a terme la municipalització de l'aigua, ja que avui dia és la institució que té les competències per a poder fer-ho.

Des de CUP Sant Cugat, han donat suport a la moció presentada des de l'Ajuntament de Ripollet a l'AMB, ja que fa 2 anys que bloqueja la remunicipalització del servei d’aigua a Ripollet, una situació que porta a unes pròrrogues forçoses. Corbera, Tiana, Cervelló, Molins de Rei i la Palma de Cervelló també es troben en la mateixa situació que Sant Cugat i Ripollet.

La moció presentada per Ara Decidim Ripollet no va ser aprovada en el passat ple del Consell Metropolità de dimarts, amb els vots en contra de PSC, Junts, Valents, PDECAT i l’abstenció de PP, Ciutadans i ERC.

La regidora de la CUP Sant Cugat, Lourdes Llorente, ha qüestionat la falta d'acció de l'AMB i el seu propòsit: "Si es dedica a paralitzar els propis instruments, l'AMB deixa de tenir la raó d'existir". Així doncs, tal com es reflecteix en el pacte de govern, Sant Cugat manté la seva voluntat de municipalització del servei de l'aigua potable.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem