Demanen millores en la parada de taxis de Sant Cugat

El PSC demana un canvi d'ubicació de la parada de taxis de l'estació de Sant Cugat

El PSC ha denunciat que les parades de taxi de Sant Cugat tenen "moltes mancances de serveis i d'aspecte" i ha demanat a l'Ajuntament que les dignifiqui. A més, en el context del debat sorgit arran de les llicències VCT, els socialistes consideren que el nombre de llicències de taxi que operen al municipi és la correcte, tot i que assenyalen que "en hores punta o en esdeveniments algunes vegades són escasses".

 

El PSC de Sant Cugat creu que "no s'ha dignificat" la parada de taxi de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ubicada al carrer d'Andana, i assenyala que "té moltes mancances" tant pels usuaris com pels conductors. En aquest sentit, apunta que no hi ha suficient espai, ni seients i ni una marquesina perquè els clients es puguin resguardar del sol o de la pluja. A més, apunta que els taxistes no tenen ni serveis ni restauració, com sí que passa a Valldoreix o l'Hospital General.


Amb tot, els socialistes proposen reubicar la parada de l'estació de Sant Cugat fins al carrer de Safareig amb el carrer de Villà i creu que suposaria "una millora substancial" i no es perdria la centralitat. Fins que no es produeixi aquest canvi d'espai, el PSC creu que s'haurien de fer uns serveis a l'aparcament de bicicletes perquè, almenys, els taxistes en poguessin fer ús.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem