Demòcrates crida els partits sobiranistes a una llista conjunta a les municipals

L'equip de Lluís Fernández ha presentat la seva candidatura a l'espera de tancar el procés de primàries del partit

Demòcrates Sant Cugat ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals de 2019 a Sant Cugat del Vallès fent una crida a totes les formacions polítiques sobiranistes a concórrer plegats amb una llista oberta. Així ho ha anunciat Lluís Fernández, candidat per Demòcrates, durant l'acte de presentació de la candidatura celebrat aquest 5 de juny al Trade Center. Una candidatura que es presenta en solitari a les primàries del partit. Un procés que es tanca a finals del mes de setembre.

Una candidatura que, a hores d'ara, compta amb els noms d'Ernest Mendoza, Guillem Serra, Caterina Petit, Isabel Coll, Jordi Moreno, Jordi Planas, Josep Prat, Juan José Vara, Lluís Arasanz, Rosa Peris i Carles Brugarolas, actual tinent d'alcalde d'Economia a l'Ajuntament de Sant Cugat.

L'acte s'ha celebrat al Trade Center. FOTO: Artur Ribera

"És l'hora de presentar-se sols, però Demòcrates és un partit de país, que prioritza els interessos de Catalunya per sobre dels partidistes", ha apuntat Fernández, afegint que "proposo i convido les forces polítiques lleials a la república a fer una llista unitària", ha anunciat.

Una crida que ha fet després de presentar els principals eixos de treball de la formació a Sant Cugat. Una línia de treball que aposta per "la nova política", apostant per la col·laboració público-privada com a "clau per ser eficients", i apostant pel desenvolupament sostenible i la qualitat de vida dels santcugatencs i santcugatenques, fent polítiques socials. Una aposta també extensible a convertir la ciutat en refent en cultura i promoció econòmica.

L'equip que acompanya Fernández. FOTO: Artur Ribera

En aquest sentit, Fernández ha detallat que la formació treballarà per garantir els serveis socials, "perquè ningú quedi enrere", fent que "la ciutat cuidi de la gent gran", i "amb oportunitats per als joves". També "escoltant les associacions esportives i culturals", i defensant "la nostra salut" impulsant "polítiques valentes per canviar els hàbits", com ara l'impuls de l'ús del vehicle elèctric. També proposen polítiques per un "Sant Cugat més saludable", així com apostant per trencar les separacions entre els diferents models d'escola "per garantir la cohesió social", entre altres propostes en termes de seguretat i economia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem