Denuncien la presència de pintades de Democracia Nacional Joven a Valldoreix

Pintades signades per aquesta agrupació d'extrema dreta

Després de les pintades aparegudes el dissabte a Valldoreix, en les quals s'insultava els catalans dient-los 'perros', un santcugatenc ha difòs a través de les xarxes socials altres proclames pels carrers valldoreixencs signades per Democracia Nacional Joven (DNJ), una formació d'extrema-dreta.

A través del seu perfil de Twitter, @qualssevol ha difòs dues imatges amb lemes pintats a les parets i signats per DNJ. "Hi ha pintades de Democracia Nacional Joven desde fa temps i la EMD de Valldoreix no les borra", denuncia.

En una d'elles només es poden veure les sigles d'aquest moviment d'extrema-dreta i xenòfob. A l'altra pintada, també signada per DNJ, hi ha el missatge 'Europa, Juventud y Revolución'.

D'altra banda, diferents santcugatencs han denunciat els últims dies dues pintades de grans dimensions al Casal de Mira-sol. Una d'elles posava 'Viva España' i l'altra 'Patria o muerte'. "Hem d'anar a votar, també anirem amb nens. Un lloc familiar ha de tenir això de decoració", va denunciar una santcugatenca al TOT.

Pintades al Casal de Mira-sol

Pintades arreglades

Cartells al Casal de Mira-sol

El mateix usuari ha explicat a través de Twitter que ciutadans particulars ja s'han encarregat de corregir la pintada que va aparèixer dissabte a Valldoreix i que deia 'Catalanes, perros. No votaréis'. A través de pintura blanca, han transformat aquest missatge per 'Volem votar. 1-0'.

Les pintades del Casal de Mira-sol també van ser tapades per cartells a favor del referèndum, tot i que en aquest cas es van treuer i van tornar a sortir a la llum les proclames anteriors.

Així s'ha tapat la pintada 'Catalanes, perros. No votaréis' que van fer a Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem