Desenes de persones reben Raül Romeva a Sant Cugat: "Seguirem treballant amb persistència"

L'entitat Free Romeva ha organitzat un acte de rebuda al -fins fa poc- pres polític santcugatenc

Desenes de persones han rebut el -fins al 23 de juny- pres polític santcugatenc, Raül Romeva, que va sortir de la presó gràcies a un indult aprovat pel Govern espanyol després d'estar-s'hi tres anys. Així, la plaça de Barcelona de Sant Cugat ha estat escenari de la rebuda a Romeva, que ha destacat que "la situació no s'ha acabat", afegint que "segueix havent-hi molta gent represaliada".

Més info: Raül Romeva ja ha sortit de la presó

De totes maneres, Romeva ha reconegut que "la situació personal ha canviat", i ha assegurat que els 9 presos polítics estan "molt contents que això sigui així". Ara bé, s'ha compromès a "seguir treballant per tots els que encara no estan en aquesta situació".

Raül Romeva s'abraça amb l'alcaldessa, Mireia Ingla. FOTO: Cedida

Raül Romeva s'abraça amb l'alcaldessa, Mireia Ingla. FOTO: Cedida

En aquest sentit, el santcugatenc ha assegurat que el procés "és un tema de persistència, de constància", i ha avisat: "No hi ha alternativa. Per molts que alguns pretenguin fer-nos canviar d'opinió a base de cops i a base de togues, aconsegueixen que creiem més en la urgència de fer-ho". Per això, Romeva creu que "la independència és irreversible".

Després d'un breu parlament, Romeva ha saludat a totes les persones que han vingut a rebre'l.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem