Dimitri Defranc encapçala la llista del PACMA a Barcelona pel Senat

El que va ser alcaldable amb PACMA a Sant Cugat està acompanyat d'altres membres del partit local tant en les llistes del Senat com del Congrés

Dimitri Defranc lidera la llista del PACMA a Barcelona al Senat de cara a les pròximes eleccions generals, que se celebren el diumenge 23 de juliol. El santcugatenc, que va ser alcaldable per PACMA a Sant Cugat en les darreres eleccions municipals, en les quals no va treure representació, està acompanyat d'altres membres del partit local, com el cas d'Àlex Cuesta, que ocuparà el número 3 de la llista pel Senat, i de May Domínguez, que serà segona suplent de Cuesta.

A més de la presència santcugatenca en les llistes del Senat, també hi ha membres de PACMA Sant Cugat que conformen la llista del Congrés, liderada per Ivan Guijarro: Francesc Cardoner és el número 6, Conchita Dempere el número 13, Juanjo Corres número 14, Edita Olaizola número 15 i Manuel Almagro número 30.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem