Una diputada de Vox denuncia Ignacio Garriga a Antifrau per "despeses injustificades"

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha refermat el seu suport "total" al santcugatenc, secretari general del partit i candidat a les eleccions del 12-M

La diputada de Vox Isabel Lázaro ha denunciat el santcugatenc Ignacio Garriga a l'Oficina Antifrau per "despeses injustificades" a càrrec de la formació. A l'acte de presentació de candidats de Vox a Catalunya, el líder del partit, Santiago Abascal, ha refermat el seu suport "total" a Garriga, secretari general i candidat a les eleccions catalanes. Abascal ha recordat que els comptes de la formació estan "auditats" i ha assegurat que no contribuirà "a demonitzar un home exemplar". "La denúncia prové d'una persona que ha quedat fora de les llistes i que tracta d'enfangar el terreny polític", ha dit Abascal sobre Isabel Lázaro, la denunciant. 

Des de Terrassa, on aquest dijous, 11 d'abril, s'ha fet la presentació, el líder de Vox ha dit que l'objectiu del 12-M serà consolidar els "extraordinaris" resultats dels últims comicis i continuar "denunciant els problemes reals dels catalans". Durant els parlaments, Ignacio Garriga ha assegurat que les del 12-M seran unes eleccions “transcendentals” perquè Catalunya “està al límit” i el seu futur en entredit. “El 12-M no es tracta d’elegir un candidat, es tracta de protegir allò que és nostre i allò que mereixen els catalans”, ha afegit.

Tant Garriga com Abascal han cridat els ciutadans a donar suport a la “rebel·lió del sentit comú” que representa Vox per defensar Catalunya de la immigració il·legal i de la inseguretat que comporta, del desafiament separatista i per garantir que les famílies puguin escollir la llengua en què s’educa els seus fills.Sobre la campanya electoral, Garriga ha advertit que, com ja és habitual, tornaran els atacs, les calumnies i els missatges tergiversats, però que res els aturarà ni els farà fer un pas enrere per assolir els seus objectius.

Vox defensa Garriga

En un comunicat, el partit explica que la denunciant mai no ha manifestat "cap desavinença amb la comptabilitat" per part de la direcció del grup parlamentari. És més, asseguren que Lázaro "sempre va mostrar el seu suport a la direcció en l'exercici de les funcions polítiques i comptables". Així, des de la formació apunten que les "queixes" de la denunciant estan motivades per la decisió de canviar la presidència del Comitè Executiu Provincial de Vox a Tarragona, un càrrec que la diputada ostentava.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem