La directora del Catalunya, nova secretària de Polítiques Educatives de la Generalitat

Núria Mora ha dirigit el Catalunya en la seva transformació en institut-escola

Núria Mora, fins ara directora de l'institut-escola Catalunya de Sant Cugat, ha estat nomenada secretària de Polítiques Educatives del departament d'Educació de la Generalitat. Així, Mora ha dirigit el Catalunya en la seva transició cap a institut-escola i a acollir també educació secundària. És veïna de Castellar del Vallès, d'on forma part del grup local d'Esquerra Republicana.

"Gràcies a l'alumnat, professorat, famílies i a tota la comunitat educativa de l'Escola Catalunya per tot el que he viscut amb vosaltres. Inicio una nova etapa a Educació amb la mirada posada al servei de l'educació del país", ha explicat Mora a través de les xarxes socials.

Mora també ha rebut els elogis del fins ara conseller d'Educació, Josep Bargalló: "Ha demostrat a l’aula i a la direcció de l’Institut Catalunya compromís amb l’alumnat, un ideari pedagògic transformador i capacitat de lideratge". El nou conseller d'Educació és Josep Cambray.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem