El Comitè de Defensa de la República anuncia mobilitzacions si s'aplica el 155

Mobilitzacions a arreu del país "per defensar la voluntat popular"

Els Comitès de Defensa de la República d'arreu del país han anunciat mobilització al carrer en cas que l'estat espanyol apliqui l'article 155 i suspengui l'autogovern de Catalunya. Així ho van decidir membres d'un centenar de col·lectius locals, Sant Cugat entre ells, que també van acordar impulsar i sumar-se a mobilitzacions en cas de detencions.

Representants de Comitès de Defensa de la República de municipis de tot Catalunya es van reunir aquest cap de setmana a Sabadell per valorar la situació política i les accions que es desenvoluparan al carrer en defensa de les institucions i la proclamació de la república.

"Mentre continuarem enfortint l'organització popular des de baix, impulsarem i ens sumarem a les mobilitzacions al carrer per defensar la voluntat popular, contra la repressió i per la retirada de les forces d'ocupació de casa nostra", exposa el comunicat fet públic pel Comtiè de Defensa de la República.

Aquest comitè és un col·lectiu impulsat per veïns i veïnes de municipis catalans, autoorganitzat a nivell local, i que es va marcar l'ojectiu de defensar la celebració del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre i de garantir l'aplicació dels resultats i la proclamació de la república catalana. El passat 12 d'octubre, uns 200 santcugatencs es van reunir en assemblea per decidir els objectius del Comitè i marcar la línia a seguir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem