El Comitè Electoral del PP català confirma Jordi Carreras com a alcaldable

En els pròxims dies el grup polític presentarà la resta dels membres de la llista

El Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya ha confirmat a Jordi Carreras, president i portaveu del grup al Ple Municipal com al candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals del mes de maig. Carreras va ser l'únic nom que va proposar la comissió electoral local per ser alcaldable.

El president del PP ha volgut agrair al seu partit la "confiança dipositada en ell" i hi ha avançat que en els pròxims dies el grup polític presentarà la resta dels membres que acompanyaran a Carreras a la llista, així com el programa amb les propostes amb què concorreran als comicis electorals d'aquest 2015.

Carreras per segona vegada

Aquesta serà la segona vegada que Jordi Carreras serà alcaldable del PP a les eleccions municipals, després d'estrenar-se el 2011. A les eleccions del 2011, el Partit Popular va obtenir uns dels seus millors resultats a Sant Cugat amb el 12,44% dels vots (3.759 vots) i va aconseguir ser la segona força política al ple municipal per darrera de Convergència i Unió. Això va significar que respecte el 2007, van augmentar més de mil vots i van doblar el nombre de regidors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem