El consell de barri Centre-Oest perfila el funcionament del fons de lliure disposició

La sessió ha tingut lloc aquest dijous, 26 de gener

El primer consell de barri Centre-Oest del 2017 ha tingut lloc aquest dijous, 26 de gener. 

Un consell que ha servit perquè es comencés a perfilar el funcionament de la decisió del fons de lliure disposició. Qui podrà aportar propostes i en quins terminis s'hauran de presentar, són alguns dels temes que s'han debatut. 

De fet, decidir qui podrà aportar propostes és el punt en què més ha costat trobar un consens. I és que no tots els vocals de les entitats estaven d'acord en què tothom hi pogués participar. En aquest cas, i després de votar, els assistents han decidit que els vocals podran presentar propostes que vinguin de qualsevol ciutadà, així com, també, ho podran fer els partits polítics representats en el consell. 

El consell del Centre-Oest compta amb un pressupost de lliure disposició de 15.000 euros. 

Durant la trobada també s'ha fet balanç de la festa de Nadal que es va organitzar a la plaça de Can Quitèria. Una celebració en què els petits de casa van poder fer cagar el Tió, fer un taller de mini tions i un arbre dels desitjos. En aquest sentit els comerciants de la zona ho han valorat com una proposta bona i que va funcionar "força bé". 

Finalment, l'Associació de Veïns del Centre-Estació ha donat a conèixer la festa solidària que estan organitzant. Una festa que, tot i que encara no té data tancada, consistirà en una carxofada a plaça Barcelona. La cita, que estarà amenitzada amb música, recaptarà diners per alguna entitat del tercer sector.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem