El districte Centre-Est destinarà la lliure disposició a fomentar la identitat

El Consell de Barri ha aprovat aquest dilluns, 3 d'octubre, els projectes que es beneficiaran de la partida pressupotària

Recuperar la identitat i la història dels barris del Monestir i Sant Francesc, dinamitzar el barri de Volpelleres o fomentar activitats per a la cohesió social són alguns dels projectes que es beneficiaran de la partida pressupostària de lliure disposició de què disposa el districte de Centre-Est de Sant Cugat.

Així s'ha aprovat al Consell de Barri Centre Est extraordinari celebrat aquest dilluns, 3 d'octubre, a la Biblioteca Miquel Batllori. La partida, dotada de 15.000 euros, es dividirà en 6 projectes diferents:

  • Ruta històrica dels barris del Monestir i Sant Francesc i recuperació històrica i d'identitat de la zona (4.000 euros). Un projecte que es desenvoluparà conjuntament amb l'àrea de Cultura.
  • Coll Favà al carrer: Castanyada 2016 (3.400 euros).
  • Dinamització del barri de Volpelleres i foment de l'associacionisme (2.450 euros).
  • Esterilització de gats del carrer al districte (2.150 euros), a Can Magí i el centre.
  • Conferències, xerrades i visites culturals per a la cohesió social als barris (1750 euros)
  • Festa de la Tardor de Can Barata (1.050 euros).

Ferran Villaseñor, president del Consell de Barri Centre Est, ha valorat com a "molt positiu" el procés participatiu que ha portat fins a l'aprovació, per unanimitat, d'aquests projectes. "Hem presentat els projectes de lliure disposició acordats per les entitats, i com a procés de participació ha estat un bon model. Per primera vegada, han estat les entitats les que han decidit a quins projectes destinaran els diners que corresponen al districte", ha remarcat.

El principal objectiu, com ha destacat Villaseñor, "era que els diferents barris del districte no entressin en conflicte per diners" valorant com a molt positiu "que ho hagin acordat per unanimitat, i que hagin estat consensuats.

 
Comentaris

Destaquem