El 'no' de la CUP a Mas genera debat a Twitter entre els polítics santcugatencs

El regidor d'ERC, Èric Gómez, i el de la CUP, Ignasi Bea, s'enganxen a Twitter amb acusacions creuades

La decisió de la CUP de no investir Artur Mas com a president està generant un gran debat a tot el país, del qual no se n'escapa Sant Cugat. Regidors i polítics santcugatencs estan mostrant la seva opinió a través de Twitter i el TOT n'està recopilant les més destacades.

Des de la CUP, el regidor Ignasi Bea ha comentat la situació: "És normal la incomprensió. La regla general és que l'esquerra, quan és decisiva, claudica davant els de sempre. Vegeu Syriza". "Ni guanyadors ni vençuts. Decisió tàctica que el temps dirà si és adequada", ha expressat per la seva banda la portaveu cupaire a l'Ajuntament, Núria Gibert.

A partir d'aquí s'han produït alguns intercanvis d'opinions entre representants d'Esquerra i de la CUP, amb acusacions creuades. Una piulada del regidor d'ERC, Èric Gómez, en què demanava la renúncia d'Artur Mas, ha encetat el debat: "La , després d'un espectacle certament decebedor, ja ha demostrat que tant li fot el procés. Al Mas també o farà un pas al costat?". "Quina hipocresia i quina baixesa. Ja veig que comences la campanya. En fi", ha contestat Bea. Gómez ha acabat assegurant que la CUP "ha trencat el procés", sobre la qual cosa Bea ha afirmat que no votar Mas no és acabar amb el procés, sinó buscar el % d'independentistes que falta.

Regidors de Convergència com Joana Barbany també s'han sumat al debat: "NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO D. E. Procés", ha estat el seu missatge a Twitter. A banda de Barbany, els membres de CDC més actius han estat els exregidors Jordi Puigneró, Raül Grangé i Pere Casajoana, que s'han enfrontat dialècticament amb membres de la CUP.

 
Comentaris

Destaquem