El PP acusa les entitats de "segrestar" la Festa Major de Sant Cugat

El PP assegura que 'de cap manera hem perjudicat cap entitat' i critica la metodologia del manifest de les entitats

El passat 29 de juny, la Coordinadora de la Festa Major va reivindicar el seu paper durant l'Esclat de Festa Major. Les entitats van aturar la celebració per "denunciar públicament" el "menyspreu rebut per part dels polítics".

El Partit Popular ha criticat la metodologia utilitzada en el manifest i assegura que "en cap cas ha perjudicat cap entitat, sinó que sempre ha buscat la intermediació per tal que les entitats i els seus corresponents membres es veiessin defensats en els seus drets".

Segons manifesten els populars de Sant Cugat, la Coordinadora en cap moment es va posar en contacte amb el Partit Popular per comunicar les seves pretensions i, per tant, neguen que tots els polítics de l'oposició en tinguessin coneixement.

La formació política continua el seu manifest exigint que, tant els membres de l'equip de govern que hagin pogut perjudicar les entitats, com els representants de la coordinadora assumeixin les responsabilitats i donin explicacions.

A més, els populars consideren el manifest de les entitats "totalment injustificat i fora de lloc", un "segrest de la Festa Major" i reivindiquen que el govern posi solució a l'assumpte.

Acaben exposant una forta crítica a la metodologia utilitzada per dur a terme la "denúncia pública de les entitats" i asseguren que "la Coordinadora pot fer valer les seves pretensions durant tot l'any i exigir el que consideri pertanyent als seus drets per qualsevol altre via i, per tant, evitar l'alteració del curs de la Festa Major de Sant Cugat i fer nosa a la resta de ciutadans".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem