El PP denunciarà les JERC per penjar-los la bandera de l'arc de Sant Martí

Les joventuts d'ERC han penjat la bandera de l'arc de Sant Martí a la seu del PP local amb motiu del Dia Internacional de la LGTBIfòbia

El PP denunciarà a les JERC després que hagin penjat la bandera de l'arc de Sant Martí a la seu de la formació local, durant la matinada d'aquest dimarts 17 de maig.

Tal com ha afirmat al TOT el president del PP Sant Cugat, Álvaro Benejam, "no entenem per què fan aquest acte reivindicatiu contra nosaltres. El poden fer per demanar la no discriminació del col·lectiu de persones LGTBI (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals) però no contra nosaltres". 

Benejam, a més, ha volgut donar resposta al motiu pel qual les JERC penjava la bandera. I és que segons les joventuts d'ERC, el PP "va ser l'única formació que no va donar suport el desplegament de la Llei 11/2014" aprovada al Parlament de Catalunya per garantir els drets del col·lectiu LGTBI".

En aquest aspecte, el president del PP a Sant Cugat ha volgut destacar que "nosaltres estem a favor que es garanteixin els drets d'aquestes persones, però no estem a favor de certs aspectes de la llei. Com per exemple la càrrega de la prova", l'aspecte jurídic que consisteix a acreditar la responsabilitat d'un fet. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem