El PP lamenta la falta de suport contra els actes d'odi a partits polítics

La formació santcugatenca critica que ERC-MES, CUP i ICV no votessin a favor d'una Declaració de la Junta de Portaveus a l'últim ple municipal

El Ple municipal de Sant Cugat del mes de novembre aprovava una Declaració de la Junta de Portaveus de condemna als actes que fomenten l'odi i la violència contra els partits i representants polítics. Amb tot, el PP de Sant Cugat lamenta que aquesta declaració no esdevingués institucional per falta de consens.

"Ni ERC-MES, ni CUP, ni ICV van votar a favor d'aquest tema tan greu", remarquen en un comunicat, lamentant que "encara no han donat cap explicació d'aquest fet tan lamentable".

"Des del Partit Popular no sabem si és que consideren la violència i la intimidació instruments vàlids per a l'acció política en democràcia, o bé aquestes formacions tenen una doble vara de mesura. I ambdues coses ens semblen inacceptables", afirmen al comunicat.

Segons afirma en el mateix text el president del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam, "la declaració presentada a proposta del nostre partit tenia com a objectiu la defensa de la pau i la convivència en la vida política de la nostra ciutat, que en els últims anys molts cops viu discussions acalorades, però sempre amb arguments i des del respecte a l'altre i amb accions que tinguin cabuda dins del marc legat. Sempre ha estat així a Sant Cugat!".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem