El PP passa de 4 a 1 regidors i és l'última força política al Ple

Jordi Carreras, que lidera el PP a Sant Cugat des del juny del 2010, ha valorat “molt negativament” els resultats. “No m'ho esperava", ha reconegut

El grup municipal del Partit Popular (PP) ha perdut fins a tres regidors a l'Ajuntament de Sant Cugat. A més, aquesta formació passa a ser de la segona a la setena força política de Sant Cugat. Dels 3.759 vots que van assolir el 2011, enguany han abaixat fins als 2.294 vots.

Jordi Carreras, que lidera el PP a Sant Cugat des del juny del 2010, ha valorat molt negativament els resultats que ha aconseguit el seu partit. No m'esperava aquests resultats. Els he de pair, ha reconegut. A més, també ha assenyalat que VOX ens ha pres un regidor.

Carreras ha fet el següent balanç de com queda el mapa polític a Sant Cugat després d'aquestes eleccions del 2015: CiU ha perdut la majoria absoluta. Era un fet previsible. La CUP ha pujat significativament, també ho ha fet Ciutadans.

Respecte que hi hagi tres forces independentistes entre els quatre primers partits polítics i que la CUP (4) i ERC (3) hagin aconseguit més regidors és un fet a tenir en compta, que s'estigui produint aquest avenç independenista. Per nosaltres és un fet greu, i ens preocupa.

Segons Carreras, els afers Bruno de Salvador i Maria Àngels Quadras, no han afectat en absolut els resultats del PP Sant Cugat en aquests comicis.

Consulteu tots els resultats de les eleccions municipals a Sant Cugat.

Passeu el cursor per damunt el gràfic per veure les xifres exactes (font: TOT Sant Cugat)

Copy: Copy: | Create infographics

Més informació
 
Comentaris

Destaquem