El PP torna a demanar que Sant Cugat surti de l'AMI

El grup municipal ho ha demanat després que una sentència judicial impedís que Terrassa ingressi a l'Associació de Municipis per la Independència

El Partit Popular a Sant Cugat del Vallès ha tornat a demanar que s'anul·li l'adhesió de la ciutat a l'Associació de Municipis per la Independència. Ho ha fet en un comunicat aquest dimarts 3 d'abril, on ha denunciat la il·legalitat de les adhesions de municipis a l'AMI.



Aquesta nova declaració s'ha dut a terme després que un jutge del Jutjat Contenciós Administratiu número 9 de Barcelona expulsés a la ciutat de Terrassa de l'associació, el passat dia 27 de març, perquè "no és legalment possible que una institució pública adopti decisions de pur posicionament polític aliè a les seves competències", segons recull la cita de la sentència al text del PP.



Des de la formació popular demanen a l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que "no dilati innecessàriament la pertinença de Sant Cugat a l'AMI, un fet que violenta clarament la legalitat, i per tant, que regularitzi l'abans possible la situació de l'Ajuntament i deixi d'utilitzar aquesta institució al servei del procés, dividint els santcugatencs".



Aquesta demanda és la segona que el grup representat per Álvaro Benejam fa explícita sobre la sortida de Sant Cugat de l'AMI, després d'exigir-ho fa un any.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem