El PP visita la Policia Nacional de Sant Cugat per a donar-los suport

El president dels populars santcugatenc li ha demanat a l'Inspector en Cap de Sant Cugat que agraeixi als seus caps les tasques dutes a terme en els últims dies

El PP de Sant Cugat ha visitat les instal·lacions de la Policia Nacional de Sant Cugat aquest divendres, 6 d'octubre, per tal de mostrar-los el seu suport.

Fins la seu de la Policia Nacional s'ha presentat una delegació d'afiliats i simpatitzants del PP de Sant Cugat, juntament amb el president dels populars santcugatencs, Álvaro Benejam.

Durant la trobada, Benejam, ha agraït a l'Inspector en Cap la tasca de la Policia Nacional i li ha demanat que "transmeti aquest agraiment als seus caps en aquests dies en què els agents dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat estan sent injustament increpats per la seva actuació el passat 1 d'octubre", tal com informen a través d'un comunicat. 

D'altra banda, Benejam s'ha ofert a impulsar les iniciatives que calgui per donar resposta a les necessitats de la Policia Nacional a Sant Cugat. El president dels populars ha recordat, a més, la moció aprovada recentment per tal de millorar les instal·lacions de la Policia Nacional

 
Comentaris

Destaquem