El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, de baixa durant els pròxims mesos

Puig s'ha hagut de sotmetre a una intervenció quirúrgica

El president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, estarà un mínim de tres mesos allunyat de la vida pública i de les seves responsabilitats com a màxim representant institucional de l’administració local valldoreixenca.

El motiu de la baixa mèdica és que Josep Puig ha hagut de sotmetre's a una intervenció quirúrgica d’urgència, que l’ha obligat a deixar temporalment la presidència de l’EMD de Valldoreix. En aquests moments el president ha rebut l’alta hospitalària i s’està recuperant favorablement de l’operació, que ha estat un èxit, ara ja al seu domicili. La tornada a l’activitat de Josep Puig encara no té una data concreta, atès que la mateixa evolució anirà marcant la durada de la recuperació.

Durant la seva baixa Josep Puig ha deixat delegades les seves funcions en la vocal de l’equip de govern Susana Herrada, que ha assumit recentment el càrrec de vicepresidenta primera de la institució valldoreixenca. L’estructura de nova creació, motivada per les circumstàncies personals del president, contempla també una vicepresidència segona, que ha recaigut en la persona de Joaquim Castelló.

 
Comentaris

Destaquem