El president del Consell de barri de la Floresta critica l'actitud de l'Ajuntament

Aquest 15 de setembre s'ha celebrat el Consell de barri de la Floresta amb la participació més de cinquanta veïns

El president del Consell de barri de la Floresta, Ramon Piqué, ha aprofitat la primera sessió després de les vacances per fer un balanç dels primers sis mesos de funcionament d'aquest òrgan, presidit per primera vegada per un membre de l'oposició. "Sis mesos després hi ha moltes coses que no estan funcionant, ho veig i sóc conscient", ha reconegut Piqué, també regidor de la CUP-PC.

En aquest sentit, el president del Consell ha assenyalat l'Ajuntament i l'equip de govern de Sant Cugat com a responsables d'aquest mal funcionament: "No estem tenint la resposta que voldríem, hi ha moltes coses que no s'estan movent al ritme que voldríem". Per Piqué, la interlocució entre el Consell de barri i l'Ajuntament "és poc fluida i no funciona" i ha afirmat que des del Consistori miren amb desconfiança l'òrgan participatiu de la Floresta.

Segons Piqué, un dels principals problemes és la falta de resposta des de l'equip de govern: "Les coses van molt, molt lentes". "Hi ha una rapidesa inexplicable en temes que no són prioritat nostra, i molta lentitud en qüestions que hem prioritzat des del Consell de barri. Com a exemple, Piqué ha posat la no adequació de la rampa de Centre Social i Sanitari: "No s'ha fet perquè l'Ajuntament no ha volgut. Nosaltres vam passar la petició del Consell de barri".

Tot i això, Ramon Piqué s'ha felicitat per la bona resposta veïnal: "Una cosa bona és la participació dels veïns". "No ens podem rendir fàcilment, necessitem fer-nos sentir més. Hem de demostrar que hem passat de la denúncia a la proposta.

El representant d'ERC-MES al Consell de barri, Francesc Osan, ha mostrat el seu suport a Ramon Piqué per la "bona feina i esforç" i també s'ha mostrat crític amb l'Ajuntament: "La inèrcia del menyspreu per part de l'Ajuntament no ha canviat. Els veïns hem de collar constantment". Tot i això, s'ha felicitat de la participació veïnal: "Abans els Consells de barri estaven buits, ara està ple".

El Consell de barri de la Floresta

Aquest dijous, dia 15 de setembre, s'ha celebrat una nova sessió del Consell de barri de la Floresta, on han participat una cinquantena de veïns. A banda del balanç del president, s'ha parlat molt del pla de millora del barri, qüestions de mobilitat i manteniment al barri; entre altres temes.

El TOT publicarà durant els pròxims dies notícies sobre totes aquestes qüestions.

 
Comentaris

Destaquem