El PSC assegura que Jordi Pujol no hauria de ser benvingut a Sant Cugat

Jordi Pujol oferirà una conferència a Sant Cugat del Vallès amb els Amics de la Unesco

"Creiem que aquest tipus de persona no són benvingudes a la ciutat". Així de contundent s'ha mostrat el PSC davant la conferència que oferirà l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol a Sant Cugat el pròxim 19 de desembre, en un acte organitzats pels Amics de la Unesco de Sant Cugat i Valldoreix. A més, els socialistes demanen a l'equip de govern que l'Ajuntament de Sant Cugat es "desmarqui" d'aquest acte i critiquen als Amics de la Unesco per "banalitzar" la figura de Pujol i el facin "protagonista" d'una conferència.

"Pujol representa una part de la decadència del sistema, una persona i una família que va enganyar i es va aprofitar de Catalunya i de tots els i les catalanes", sentencia el PSC en un comunicat, que lamenta especialment que l'Ajuntament de Sant Cugat "doni suport" a la xerrada. "S’ha d’anar en compte quan es posa el nom de l’Ajuntament com agent col·laborador, i més pel que fa en termes lligats a la corrupció, com és aquest", afegeix. Cal recordar que l'Ajuntament col·labora en totes les activitats organitzades pels Amics de la Unesco al llarg de l'any.

Més info: Jordi Pujol oferirà una conferència a Sant Cugat

"És una mala notícia que de nou Sant Cugat vagi al costat d’un nom i d’un personatge lligat a la corrupció, encara que sigui per fer una conferència. El nou equip de govern hauria de ser sensible en aquests cassos i no donar cobertura a cap acte lligat a la corrupció, i menys en nom de la totalitat de l’Ajuntament”, emfatitza el PSC de Sant Cugat.

Amb tot, el PSC exigirà explicacions a l'equip de govern per donar suport a aquesta xerrada, en el marc de les conferències organitzades pels Amics de la Unesco.

 
Comentaris

Destaquem