El PSC cap a les municipals amb la voluntat de "teixir complicitats" i "no excloure ningú"

El PSC ha organitzat un acte polític de gran format, amb actuacions i vídeos per presentar els pals de paller de la candidatura per a les eleccions municipals

Després d'aconseguir "uns resultats històrics" en les eleccions generals a Sant Cugat, segons ha apuntat l'alcaldable de la formació, Pere Soler, el PSC col·loca ja l'objectiu enfocant a les eleccions municipals, unes eleccions que encara amb la voluntat de "teixir complicitats" i "no excloure ningú", tal com ha afirmat el mateix Soler en un gran acte polític al Celler Cooperatiu que ha comptat amb vídeos sobre la història del partit i diferents actuacions musicals.

Soler critica al Govern i fa valdre la tasca del PSC en el mandat

Pere Soler ha valorat el que ha estat aquest mandat a Sant Cugat, criticant l'equip de Govern i explicant la tasca que han fet els socialistes: "El Govern ens ha tancat la porta a col·laborar. Només volen la complicitat dels seus, i només quan es veuen amb l'aigua al coll, rebem la trucada", ha explicat l'alcaldable. "Ens exclouen a una gran part", ha sentenciat. A més, ha interpel·lat a Junts per Sant Cugat: "A l'oposició fa fred, i ja és hora que s'abriguin una mica", ha dit l'alcaldable socialista

Pel que fa a la tasca realitzada pels socialistes, Soler ha repassat la seva curta estada dins del Govern, assenyalant que "hem aconseguit aplicar mesures socials dins de la mateixa administració", a més de fer valdre la seva aposta per la col·laboració amb els municipis veïns: "Hem aconseguit que Sant Cugat torni a treballar amb el territori, amb els pobles veïns i amb el Consell Comarcal", ha dit.

Els reptes per a les eleccions i el nou mandat

Les propostes de futur també han estat un dels pilars de l'acte, i Pere Soler ha assenyalat que "a Sant Cugat hi ha moltes desigualtats i hem de treballar de valent". "El nostre programa té un eix principal, que són les persones, i 4 prioritats: l'ocupació, la seguretat, l'habitatge i la mobilitat", ha apuntat també l'alcaldable socialista.

Soler, però, no ha estat l'únic protagonista de l'acte, i és que l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha explicat que "hi ha un equip que està disposat a servir a Sant Cugat", seguint la línia de la portaveu i diputada del PSC al Parlament de Catalunya, Esther Niubó: "Pere Soler és el millor candidat per tirar endavant aquesta ciutat", ha dit Niubó.

Acte de presentació del PSC per a les eleccions municipals. FOTO: Bernat Millet

Acte de presentació del PSC per a les eleccions municipals. FOTO: Bernat Millet

Les eleccions generals

Els socialistes han celebrat també els resultats en les eleccions generals del 28 d'abril, on el PSOE va aconseguir treure uns grans resultats: "Vam aconseguir frenar la triple dreta que plantejava 3 amenaces: la involució, el risc de tornar a les retallades i la corrupció", ha explicat Esther Niubó en aquest sentit. Jordi Hereu també ha valorat l'aturada a la dreta: "Hem evitat una cosa horrible, amb la força de la gent", ha apuntat.

Ara, però, els socialistes volen que els resultats de les generals es repeteixin a les municipals: "D'aquí a poques setmanes hem de decidir qui governa els nostres municipis, i no volem municipis que s'alineïn amb les tres dretes, ni tampoc amb els independentistes", deia Niubó, mentre Hereu afirmava que "el 26 de maig hem de rematar la feina".

Per la seva banda, però, Pere Soler ha assenyalat que "cal trepitjar de peus a terra", tot i que també ha apuntat que "Ajudarem a Pedro Sánchez a fer l'Espanya social i global des dels municipis".

Valldoreix

Durant l'acte també ha tingut unes breus paraules de Susanna Casta, la presidenciable del PSC a Valldoreix: "He decidit acceptar ser presidenciable perquè des del dia que vaig arribar a Valldoreix em vaig enamorar del poble, però Valldoreix té molts problemes i el PSC em va donar solucions per aquests problemes", ha dit. "Penso que amb el Pere Soler a l'Ajuntament podem començar a solucionar els problemes que tenim a Valldoreix", ha afirmat també.

Acte de presentació del PSC per a les eleccions municipals. FOTO: Bernat Millet

Acte de presentació del PSC per a les eleccions municipals. FOTO: Bernat Millet

 

 
Comentaris

Destaquem