El PSC carrega contra ERC-MES i abandona el Consell de Ciutat

Segons el PSC, els republicans han vettr la iniciativa socialista de defensar les seves propostes als pressupostos participatius

EL PSC ha abandonat el Consell de Ciutat, on s'han de debatre els pressupostos participatius, per divergències amb els representants d'ERC-MES. En un comunicat, els socialistes han explicat que els republicans han vetat la iniciativa socialista de defensar les propostes que van presentar als pressupostos participatius, ja que ERC-MES va criticar que els partits polítics presentessin les seves propostes en una iniciativa, que a l'entendre dels republicans va dirigida a la ciutadania i no als partits polítics.



En el mateix comunicat, el PSC insta a ERC-MES plantejar-se "el seu paper de vigilant moral de què està bé o malament, i deixar la llibertat que els altres partits facin el que creguin que han de fer. És preocupant el seguidisme i l'acomplexament de l'equip de govern i de CDC,". Segons els socialistes l'actitud d'ERC-MES correspon a intentar "evitar que el PSC pugui capitalitzar iniciatives que podrien tapar les propostes i el protagonisme dels republicans".



És per això que el PSC ha anunciat que abandona el Consell de Ciutat i segons explica en el comunicat retira les seves propostes dels pressupostos participatius.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem