El PSC dona suport a la vaga feminista del dia 8 de març

El grup municipal se suma a la jornada reivindicativa i a la vaga laboral

El grup municipal del PSC a Sant Cugat del Vallès se suma a la jornada reivindicativa convocada per les entitats feministes el pròxim 8 de març, Dia Internacional dels Drets de les Dones. Una jornada reivindicativa a la qual se li suma la vaga laboral de 2 hores convocada pels sindicats majoritaris (UGT i CCOO). 

A més de sumar-s'hi, el PSC presentarà al ple municipal del mes de febrer una moció en la qual es demana fer una campanya específica per informar dels objectius de la vaga laboral als treballadors i treballadores vinculades a l'Ajuntament.

Pere Soler, el portaveu socialista a l'Ajuntament, ha afirmat en un comunicat que “la nostra intenció és que els treballadors i treballadores de l’ajuntament se sumin a la vaga laboral de 2 h de duració durant el 8 de març convocada pels sindicats majoritaris”.

També es proposarà fer una altra campanya per difondre els objectius i accions de la jornada reivindicativa als col·lectius i entitats de dones de Sant Cugat; als instituts i centres joves i a les entitats representatives del món associatiu, comercial, empresarial i laboral. 

D'aquesta manera, pretenen prioritzar la mobilització i la visualització de les dones més invisibilitzades, l'objectiu de la històrica reivindicació de la “vaga de dones” i conscienciar als joves per una societat lliure de violències masclistes i discriminacions de gènere. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem