EL PSC proposa tres noms de dona pel nomenclator de Sant Cugat

Els socialistes proposen que s'incloguin els noms de Marta Mata i Garriga, Mª Aurèlia Capmany i Farnés i Clara Campoamor Rodríguez als noms dels carrers de la ciutat

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Sant Cugat vol incloure els noms de tres dones dins la relació que dóna nom als carrers del municipi. Tal com ha informat el mateix partit, ho proposaran a la comissió del nomenclàtor que se celebrarà el pròxim dissabte 5 de maig.


Des de la formació indiquen que proposaran debatre la inclusió dels noms de Marta Mata i GarrigaMª Aurèlia Capmany i Farnés i Clara Campoamor Rodríguez al document. També recorden que "el plenari municipal va aprovar la preferència en l'elecció de dones per a les noves propostes i feminitzar el nomenclàtor del nostre municipi".


D'altra banda, des del grup socialista demanen que es consideri reanomenar l'antic ajuntament de Sant Cugat del Vallès de la plaça Barcelona com a Espai Àngel Casas, que va ser el primer alcalde de la democràcia a la ciutat. A més, proposen que l'edifici situat entre l'avinguda Cerdanyola i el passeig de la Torre Blanca, en cas de ser municipalitzat, es digui Casa de La Haba, i tingui un espai anomenat Alfonso Guisado.


Segons indiquen, "l'agermanament amb La Haba -raó per la que es donaria nom a aquest edifici- és degut al nombre important de persones immigrades d'aquest poble a la nostra ciutat", i especialment, per "la concentració d'aquests en el barri de Sant Francesc-Monestir".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem