El santcugatenc Albert Royo assumeix el seu cessament per l'article 155

Royo era el secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya, organisme que el govern espanyol ha anunciat que tancarà amb el 155

El santcugatenc Albert Royo s'ha acomiadat aquest dimarts, 31 d'octubre, de les seves funcions com a responsable del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), després que el govern espanyol n'anunciés la seva extinció per l'aplicació de l'article 155. Així, Royo assumeix el seu cessament com a secretari general d'aquest organisme depenent de la Generalitat i que treballa per la projecció internacional de Catalunya.

A través de les xarxes socials, Albert Royo ha anunciat que ha estat cessat pel govern espanyol de les seves tasques al Diplocat. "Ha estat un plaer treballar pel país durant aquest temps i fer-ho al costat d'un equip genial", ha escrit el santcugatenc. Royo ha rebut el suport de diferents persones a través de Twitter.

El president Mariano Rajoy va anunciar que, amb l'aplicació de l'article 155 per la intervenció de l'autonomia catalana, donava per tancades totes les ambaixades catalanes a l'exterior i donava per extingit el Diplocat. Albert Royo ha estat secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya des del 2013, quan va substituir a la també santcugatenca Roser Clavell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem