El santcugatenc Jordi Cornet planteja empresonar polítics del govern català

Vinculat al Partit Popular, és el delegat especial de la Zona Franca del govern espanyol

El santcugatenc Jordi Cornet, delegat especial de la Zona Franca, ha plantejat la possibilitat d'enviar a la presó als polítics del govern català que incompleixin la llei, en el context de la convocatòria d'un referèndum sobiranista.

Durant una jornada oberta de la Cambra de Barcelona, Cornet va dir que hi ha alguns polítics que es dediquen a incomplir la llei i va preguntar en veu alta a l'auditori que una persona, quan incompleix la llei, se la posa a la presó. A continuació, va afegir que ''amb aquests (referint-se al Govern) que incompleixen sembla que no'' se'ls posa a la presó. ''Jo no ho sé perquè em dedico a generar riquesa'', va finalizar.

Segons el delegat especial de la Zona Franca, en la major part del món es veu que hi ha "un embolic" a Catalunya i va retreure que el procés sobiranista "fa que no es pugui parlar d'altres coses importants com atraure inversió i generar riquesa".

''Afortunadament'', va dir Cornet, ''els inversors saben com tothom que l'1 d'octubre no passarà res'' però el que sí que és evident és que amb aquest ''mantra'', ''en comptes d'ajudar, s'està espantant a les empreses en coses que no passaran''.

 
Comentaris

Destaquem