El santcugatenc Jordi Puigneró es perfila com a nou conseller

El santcugatenc Jordi Puigneró apunta com a un dels nous consellers de la Generalitat de Catalunya. El fins ara Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya passarà a ser el titular del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, segons apunten diversos mitjans. 

Carrera política

Puigneró ha estat vinculat a Convergència Democràtica de Catalunya des del 1999, quan va començar a militar a la Joventut Nacionalista de Catalunya, i va arribar a presidir la secció local del partit. El 2003 va començar a treballar a l'Ajuntament de Sant Cugat com a cap del gabinet d'alcaldia amb Lluís Recoder com alcalde de Sant Cugat.



Després de la mort del regidor Jaume Tubau el 2005, Puigneró va entrar a l'equip de govern de Sant Cugat, fins a l'any 2015. Va ocupar diverses responsabilitats a l'Ajuntament i va ser tinent d'alcalde d'àrees com Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. El novembre de 2013 va ser nomenat Director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Govern de Catalunya, responsabilitat que porta implícita la presidència del CESICAT (Centre de la Seguretat de la Infirmació de Catalunya).

Nascut a Sant Cugat del Vallès el 1974, és llicenciat en Enginyeria de Sistemes d’Informació per la Universitat de Surrey (Anglaterra). La seva carrera professional es va iniciar al departament d’informàtica del Deutsche Bank a Frankfurt, on va treballar com a analista-programador entre els anys 1997 i 2000, i va prosseguir a IBM, on va desenvolupar la labor de consultor sènior i de cap de projectes informàtics i de noves tecnologies en el període 2000-2003.

 
Comentaris

Destaquem