Pere Soler (PSC) qüestiona el PSOE per retirar la reprovació a Sáenz de Santamaría

El tinent d'alcalde del PSC ha participat en les mobilitzacions contra la violència policial de l'1-0 o l'empresonament de Sánchez i Cuixart

El socialista santcugatenc Pere Soler, actual tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha qüestionat la decisió del PSOE de retirar la proposta de reprovació de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. El Partit Socialista havia anunciat que plantejaria al Congrés dels Diputats la reprovació de la figura de Sáenz de Santamaría per la repressió policial de l'1 d'octubre, però ara ha fet marxa enrere perquè "no és una prioritat".

"O hi ha alguna cosa darrera que no es pot explicar, o no entenc retirada del PSOE de la reprovació a Soraya Sáenz per la brutalitat de l'1-O", ha piulat Pere Soler a través de les xarxes socials.

El tinent d'alcalde socialista ha participat en les últimes setmanes en algunes concentracions a Sant Cugat contra la política repressiva de l'estat espanyol, com les mobilitzacions contra l'actuació policial de l'1 d'octubre o l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, entre altres. També va mostrar el seu suport a l'alcaldessa Mercè Conesa per la investigació contra els alcaldes que van donar suport al referèndum de l'1 d'octubre.

 
Comentaris

Destaquem