Els candidats a l'alcaldia de Sant Cugat, a Twitter

Mercè Conesa és qui té més seguidors i la primera en fer-se un compte a Twitter i Núria Gibert és la més activa amb més de 6.000 piulades

Les xarxes socials s'han convertit en una eina fonamental per a la comunicació en qualsevol dels seus terrenys. La política no és una excepció i part fonamental de l'estratègia comunicativa dels partits es basa en la marca a internet i, més concretament, en les xarxes socials. En època de campanya electoral, els missatges dels candidats les xarxes es multiplica. En concret, Twitter és l'espai virtual de debat polític més utilizat i els polítics hi han de ser presents si volen aproximar-se a l'electorat.

I els deu candidats a l'alcaldia de Sant Cugat no fallen tampoc a Twitter. Tots hi tenen compte i us presentem els seus perfils. Cada fotografia és la que ells han triat per presentar-se a Twitter, així com la informació inferior de la imatge és la que faciliten ells mateixos. 

Mercè Conesa (CiU) és qui té més seguidors i també qui primer es va donar d'alta a Twitter. Però qui més piulades ha fet és Núria Gibert (CUP). Per contra, Jordi Carreras (PP) és qui menys missatge publica i és força inactiu. Roser Casamitjana (ICV-EUiA) va ser l'última d'afegir-de a aquesta xarxa social, el desembre passat. 

Clicant el nom de cada candidat anireu al seu perfil de twitter

 
Comentaris

Destaquem