Els partits de Sant Cugat destinen més de 64.000 euros a la campanya electoral

Segons les dades facilitades pels mateixos partits, el cost de les campanyes d'ERC-MES o CUP superen la despesa de CiU.

El TOT Sant Cugat ha consultat les despeses en campanya electoral dels partits de Sant Cugat que es presenten a les eleccions municipals del 24 de maig. Les fons per elaborar aquest article són els mateixos partits. De les 10 forces polítiques, el PP ha estat l'única que no ha sabut donar una xifra aproximada del total de despeses. "És molt difícil saber-ho venint de Barcelona, però puc afirmar que ha estat d'una gran austeritat", ha afirmat Jordi Carreras, alcaldable del PP.



El total de despeses en campanya dels 9 partits consultats arriba als 63.984 euros, sent ERC-MES el partit que més ha gastat i VOX-FyV el que menys.

Pel que fa a les despeses en cartells i fulletons, la força que més ha invertit ha estat ERC-MES, i també pel que fa a serveis en comunicació i premsa. Pel que fa a mailing i trameses electorals, C's ha estat el que més ha gastat, mentre que CiU encapçala la llista pel que fa a les despeses en actes.

En el gràfic interactiu (si passeu el ratolí per sobre podreu veure les dades) es mostren les quantitats per categoria, obtingudes de la consulta amb els partits. Tot i això, la majoria dels partits tancaran els números havent passat eleccions i alguns també inclouen actes de precampanya.

Cost campanya electoral municipals 2015 | Create infographics

Despesa total de cada partit | Create infographics

 
Comentaris

Destaquem