En Comú Podem proposa un pla de xoc per millorar La Floresta i Les Planes

En Comú Podem considera que Les Planes i la Floresta pateixen un "dèficit de manteniment"

En Comú Podem proposa la creació d'un pla de xoc per a la millora de la urbanització dels barris de muntanya de Sant Cugat. A més, planteja la posada en marxa d'una brigada descentralitzada de manteniment urbà en aquests barris amb la finalitat de fer petits treballs de manteniment de la via pública (voreres, paviment de la calçada, mobiliari urbà, poda, etc.) i neteja de solars sense edificar situats als marges dels vials. "Els barris de Les Planes i La Floresta pateixen un dèficit de manteniment urbà", denuncien. Una proposta que portarà al ple municipal de febrer.

"Els veïns dels barris de muntanya han reiterat en diverses ocasions que experimenten una falta de manteniment en la via pública, qüestió que resta qualitat de vida i perjudica el seu benestar diari", argumenta En Comú Podem, que considera que aquestes urbanitzacions requereixen una millora important: "Necessiten una revisió integral pel que fa a les inversions en qüestions de qualitat urbana com voreres, pavimentació dels carrers o zones d’aparcament, entre altres".

Una brigada especialitzada pels barris de muntanya

Per tot plegat, els comuns reclamaran l'elaboració d'un pla de xoc, conjuntament amb el veïnat, per prioritzar les actuacions que s'han de dur a terme i pressupostar-les en els pròxims tres anys. D'altra banda, aposta per la creació d'una brigada de manteniment urbà específica pels barris, formada per almenys cinc persones i que s'ubiqui a l'espai disponible de la plaça de la Creu d'en Blau (Les Planes).

A més, planteja que els integrants de la Brigada siguin seleccionats a través d'un pla d'ocupació específic, assegurant que el seu perfil professional sigui l’adient per a realitzar funcions polivalents en treballs de manteniment (paleta, electricista i manteniment de paviments) i de neteja, i que disposin del coneixement necessari sobre la diversa realitat territorial i les necessitats dels barris de muntanya de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem