En Comú Podem reclama un Pla d'Abordatge del Sensellarisme

La formació proposarà la creació d'aquest pla amb una moció al ple de juliol

Incrementar el parc d'habitatges destinat a les persones sense llar i crear un menjador social públic. Aquestes són les dues propostes que En Comú Podem portarà al ple de juliol amb una moció que també reclama elaborar un Pla d'Abordatge del Sensellarisme per dotar de recursos les accions necessàries per donar resposta a aquesta problemàtica. La formació també instarà a negociar amb Càritas perquè el menjador social que l'entitat gestiona pugui obrir durant l'agost. En aquest sentit, la regidora dels comuns Aina Balada ha assenyalat que l'agost és un moment "difícil" per a moltes famílies, ja que el menjador està tancat perquè els voluntaris fan vacances i Serveis Socials "funciona a mig gas". 

A la moció, En Comú Podem alerta que al municipi "hi ha cada vegada més persones que pateixen una situació de pobresa". En el cas de les persones sense llar, les dades de l'Ajuntament de l'octubre de 2023 indiquen que 16 dormen al ras cada nit. És per això que demanen incrementar els recursos destinats als pisos compartits com al programa Housing First, que el consistori va posar en marxa amb una prova pilot el 2020 amb dues persones en un pis. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE EL PLA D'ABORDATGE DEL SENSELLARISME

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem