En Comú Podem reivindica "més habitatge assequible", aplicant la llei d'habitatge estatal

La formació política vol reconvertir l'Oficina Local d'Habitatge en un espai de defensa dels drets de les llogateres

En Comú Podem Sant Cugat ha arrencat la campanya electoral reivindicant "més habitatge assequible intensiu" i ho ha fet en un acte que s'ha celebrat el divendres 12 de maig a la plaça de Lluís Millet i que ha comptat amb Jaume Asens, president del grup confederal d'Unidas Podemos al Congrés dels Diputats. Entre les propostes que ha defensat el grup local ha destacat l'aplicació de la nova llei d'habitatge estatal "per l'emergència que viu Sant Cugat".

Amb això, Asens ha considerat que el municipi ha de ser pioner en establir la Llei d'habitatge assequible: "Sant Cugat pateix encara una certa ressaca de la borratxera convergent que hi va haver en aquesta ciutat durant 32 anys. Sí, han estat 4 anys d'un govern diferent. Però no és suficient. Encara perdura l'ombra allargada d'una ciutat elitista i pensada per uns pocs. Estem aquí per anunciar que la primera ciutat a aplicar el límit dels lloguers a Catalunya ha de ser Sant Cugat, la ciutat amb un preu del lloguer més alt de tot el país".

Per la seva banda, l'alcaldable per En Comú Podem Sant Cugat, Ramon Gutiérrez, ha esmentat altres propostes pel municipi com "construir més habitatge assequible intensivament i no extensivament", reconvertir l'Oficina Local d'Habitatge "en un espai de defensa dels drets de les llogateres" i "combatre l'especulació".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem