ERC i les JERC volen culminar el procés català per redactar una Constitució Catalana

Els dos grups locals reivindiquen la necessitat d'impulsar la Constitució Catalana després dels resultats del 27-S

Les seccions locals d'ERC i de les JERC, reivindiquen aquest diumenge 6 desembre, coincidint amb el dia que se celebra la redacció de la Constitució Espanyola, la necessitat d'impulsar una Constitució pròpia i catalana.

Després dels resultats obtinguts el 27-S, ERC i les JERC consideren que cal "culminar el procés català amb la redacció d'una constitució que garanteixi els drets fonamentals".

I és que tal com destaca Lluc Cahís, portaveu de les JERC "La Catalunya engarjolada per aquest text -referint-se a la Constitució Espanyola- ha quedat enrere; ara tenim l'oportunitat de construir aquí una Tercera República que tingui una nova constitució vertaderament democràtica".

Per tal de reflectir la seva opinió, les JERC han penjat aquest vídeo a les xarxes socials on es veuen diferents personatges que representen algunes de les institucions espanyoles intentant obrir una porta amb els valors de la democràcia, la llibertat o la solidaritat. En el vídeo es veu com la clau de la Constitució Espanyola no obre aquesta porta, però la d'una futura Constitució Catalana sí.

 
Comentaris

Destaquem