ERC-MES lamenta la manca d'unitat del govern per impulsar el referèndum

El PSC presentarà una moció al ple municipal de juliol per protegir l'Ajuntament en el procés de convocatòria d'un referèndum

ERC-MES titlla "d'incoherent" que el PSC, que forma part del govern municipal amb PDECat-Demòcrates, no es comprometi amb el desplegament del referèndum de l'1 d'octubre a Sant Cugat. "Se'ns fa estrany veure com una part del govern es desentén del compromís de posar les urnes", destaca la portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, en un comunicat. 

Des del grup municipal d'ERC-MES recorden que Pere Soler, portaveu dels socialistes, no ha aclarit el posicionament del partit en àmbit local sobre el referèndum. A més, subratllen la incoherència que el PDeCAT incorporés al govern el PSC, un partit que no està a favor del dret a decidir. 

D'altra banda, ERC-MES, s'ha mostrat sorpresa per la moció que el PSC presentarà en el pròxim ple municipal per protegir l'Ajuntament i en què també demana donar suport a una reforma constitucional. "Sant Cugat és una ciutat amb una majoria independentista clara, i no entenem que hi hagi una part del seu govern que encara no ha passat pàgina de la reforma constitucional i que, a més, no treballa perquè el poble de Sant Cugat i de Catalunya pugui votar", ha afegit Ingla.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem