ERC-MES vol més serveis al barri de Sant Francesc

La coalició ha presentat aquest diumenge, 10 de maig, les seves propostes per 'eradicar’ les diferències entre els barris

La candidatura ERC-MES aposta per més serveis al barri del Monestir. La llista, liderada per Mireia Ingla, planteja un pla de reforma integral pels barris del Monestir i Sant Francesc, amb l’objectiu d’"eliminar les diferències" amb altres zones del municipi, que inclou, la instal·lació d'un CAP a la zona i el cobriment de les pistes de Sant Francesc, entre altres.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest diumenge, 10 de maig, a la Plaça del Coll, on s’han presentat, en una trobada, les principals propostes del partit de cara al proper mandat municipal.

Les propostes

El projecte inclou el pla d’instal·lar un CAP a la zona i millorar la comunicació i accessibilitat a les activitats lúdiques, culturals i comercials de la ciutat al barri.

En aquesta línia, la coalició d’esquerres es proposa l’eliminació del cablejat aeri situat a l’avinguda Cerdanyola, motiu de reivindicacions dels veïns a causa de les males olors que provoquen els contenidors soterrats, segon apunten les formacions.

ERC-MES també es proposa actualitzar els equipaments i l’espai públic, a més d’adaptar l’aparcament públic per als veïns i veïnes del barri, a més d’un aparcament comercial.

La correcció de l’IBI, la implantació de subvencions per a les persones amb menys ingressos i per aquelles que vulguin obrir nous comerços i la transformació dels consells de barri en òrgans decisius importants és una altra mesura que forma part d’aquest pla de reforma integral del barri de Sant Francesc.

Per últim i amb l’objectiu de “dinamitzar la vida social”, la coalició d’esquerres proposa cobrir i millorar les pistes de Sant Francesc i activar-hi la policia de barri.

 
Comentaris

Destaquem