ERC-MES presentarà una moció per dignificar el treball de la llar i les cures

La força política pretén que l'Ajuntament promogui iniciatives socials, polítiques i econòmiques per millorar la situació d'aquest col·lectiu

La secció local d'ERC-MES de Sant Cugat presentarà una moció en el Ple Municipal del mes de juliol per tal de dignificar les tasques de les persones que treballen a la llar o en la cura dels altres. Per tal d'aconseguir-ho, la força política pretén que l'Ajuntament impulsi polítiques socials i econòmiques que vagin en aquesta direcció.

ERC-MES afegeix que cal un estudi de la viabilitat d'establir un servei d'assessoria per facilitar la contractació o regulació del personal de la llar d'acord amb les condicions legals pertinents i implementar-lo en cas que sigui possible; així com establir mecanismes de suport i acompanyament a les treballadores de la llar. D'altra banda, la moció també afegeix que cal impulsar una campanya de difusió a través dels canals institucionals de l'Ajuntament per donar a conèixer els drets laborals de les treballadores i els treballadors de la llar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem