ERC-MES vol que els càrrecs electes tinguin un millor accés a la informació

La formació municipal portarà aquesta proposta al ple municipal del dilluns 20 de novembre

ERC-MES vol que es millori l'accés a la informació dels càrrecs electes del Consistori. Per això mateix, en el pròxim ple municipal del dilluns, 20 de novembre, demanarà que s'estableixi un procediment d'accés digital al registre de sortida i entrada municipal que permeti als electes designats pels diferents grups municipals exercir les seves activitats de control i informació. Un acord que s'hauria d'executar en un termini màxim de 30 dies des de la seva aprovació.

La mateixa moció també demana que s'actualitzi el document 'Mesures per garantir la transparència i el bon govern en l'actuació municipal', exercint la Junta de Portaveus com espai de debat i actualització. Un document aprovat el febrer del 2013 i que tenia per objectiu impulsar propostes i millores que orientin l’administració donant més relleu a l’obertura, el rigor i la transparència.

Tot i això, tal com detallen des d'ERC-MES, algunes de les mesures que s'havien d'emprendre amb aquest document no s'han implementat a hores d'ara, a banda que també hi ha hagut modificacions reglamentàries.

 
Comentaris

Destaquem