ERC proposa la santcugatenca Diana Riba com a cap de llista a les eleccions europees

Diana Riba va entrar al Parlament Europeu el 2019 i és l'actual portaveu republicana

L'executiva d'ERC ha proposat la santcugatenca Diana Riba com a cap de llista a les eleccions europees del 9 de juny. Tal com ha informat el partit a través d'un comunicat, l'actual portaveu republicana al Parlament Europeu serà així la candidata a les eleccions del 9 de juny, després de revalidar la confiança de la direcció del partit. D'aquesta manera, Esquerra activa ja tots els processos interns per a l'elecció de la cap de cartell, un procés que anirà seguit de congressos territorials i assemblees sectorials que es convocaran properament.

Esquerra aposta així per la continuïtat de Riba, de qui destacant que porta gairebé 5 anys centrada en el "blindatge dels drets i les llibertats" a la Unió Europea, en la lluita "antirepressiva", en la promoció de les agendes ecologista i feminista i en la defensa del dret a l'autodeterminació de Catalunya. Riba va entrar al Parlament Europeu l'any 2019.

Riba ha agraït l'elecció a través de les xarxes socials: "Moltes gràcies per la confiança i el reconeixement a la feina feta. Continuarem treballant amb rigor, honestedat i il·lusió per una Catalunya lliure en una Europa més justa, verda i feminista!".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem