ERC Sant Cugat celebra els pressupostos a la Generalitat tot i el Quart Cinturó

ERC posa en valor les inversions previstes en els pressupostos a Sant Cugat

"Fem una valoració molt positiva. Hem d'estar molt contents de tenir pressupostos". És la valoració del president d'ERC Sant Cugat, Oriol Cisteró, després de l'aprovació dels comptes de la Generalitat gràcies a l'acord entre els republicans amb els comuns i el PSC. Cisteró ha destacat que és un pressupost "expansiu" amb prioritats com "les persones, la salut, la cultura, les energies renovables o l'educació".

A més, ha posat en valor els projectes previstos per Sant Cugat com la nova urbanització de Can Sant Joan i la carretera de Rubí (1,5 milions d'euros), millores al Parc de Collserola (500.000 euros) o la modernització del CAR (800.000 euros). "Sempre podria ser millor, però hi ha actuacions necessàries", ha reconegut Cisteró. 

"Des de Sant Cugat estem molt satisfets amb aquest pressupost perquè la ciutat també se'n veurà beneficiada. Són inversions per garantir i millorar la nostra qualitat de vida, però també per anar posant les bases del Sant Cugat dels propers anys", afegia l'alcaldessa Mireia Ingla en un comunicat, en què el partit destaca que són "utils" per a la ciutadania. 

El Quart Cinturó

Una de les qüestions de debat entre ERC i PSC pels pressupostos ha estat el Quart Cinturó o Ronda Vallès, que els republicans s'han compromès a estudiar a petició dels socialistes, tot i que és una infraestructura a la qual s'hi havien oposat. "Hi havia una prioritat, que era tenir pressupostos", emfatitza Cisteró.

Tot i això, ha reiterat la posició d'Esquerra: "És una infraestructura que entenem que és obsoleta. L'acord és estudiar-ho i no s'hi aporta cap inversió en els pressupostos".

El pacte amb el PSC

Sobre el fet que els pressupostos s'hagin acordat amb el PSC, Oriol Cisteró ha assegurat que no significa que en el futur s'amplïin aquests pactes entre socialistes i republicans. Tot i això, ha posat en valor l'acord entre ERC, PSC i CUP a Sant Cugat: "No ens ha anat malament". "Es prendran les millors decisions perquè el país no entri en bloquejos", finalitzava sobre futurs pactes a nivell nacional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem