ERC Sant Cugat també demana a Mas que faci "un pas al costat"

La formació política aposta per una persona de consens que permeti posar d'acord a totes les forces independentistes

ERC Sant Cugat, després d'una reunió de l'executiva ampliada amb tota la militància, s'ha posicionat clarament perquè Artur Mas "faci un pas al costat" per tal que totes les forces arribin a un consens i s'evitin fer noves eleccions: "La CUP no ha estat a l'altura", ha sentenciat el regidor Èric Gómez, "però ara la pilota està a l'altre costat. CDC ha de posar per davant el país, el partit i els personalismes". Gómez ha continuat dient que "Artur Mas ha repetit diverses vegades que mai seria un obstacle perquè aquest procés tirés endavant i ara és el moment que es posi al costat i que es trobi una altra persona que pugui encapçalar-lo".

Segons Mireia Ingla, portaveu d'ERC-MES a Sant Cugat, "ERC no vol renunciar al mandat que vam rebre el 27 de setembre. No ens volem aixecar de la taula de negociacions. Tenim un mandat molt clar i molt explícit que és treballar fins a aconseguir tenir la República Catalana". Ingla ha fet una crida "a tota la militància de CDC, als seus càrrecs electes, i a la direcció del partit a Sant Cugat, perquè facin un acte de generositat i sacrifici i posin per damunt l'interès del país".

Per a Noël Climent, vocal d'ERC a l'EMD, el perfil de persona que ha de substituir Mas ha de ser "qualsevol persona de Junts pel Sí que compti amb el vistiplau de totes les parts". Climent ha recalcat que "ERC ja no pot renunciar a res més. Vam renunciar a les sigles a les eleccions, vam renunciar a què el nostre president fos cap de llista. Nosaltres volem que la resta de grups polítics que diuen estar a favor de la independència de Catalunya estiguin a l'altura". 

 
Comentaris

Destaquem