Èric Gómez no repetirà com a regidor

L'actual número 3 de la Llista d'ERC-MES deixarà el càrrec un cop finalitzi el mandat

El regidor d'ERC-MES, cap de llista de les Joventuts d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Èric Gómez, a les passades eleccions, no es presentarà amb la candidatura d'ERC-MES a les pròximes eleccions municipals.

El número tres de la llista d'ERC-MES ha anunciat que no anirà a les llistes republicanes, aquest dilluns, 21 de gener. En el seu comunicat, Gómez, destacava que "és un honor poder representar les meves conciutadanes i els meus conciutadans. Durant aquests quatre anys he intentat donar el millor de mi mateix, plenament compromès en el projecte que Esquerra Republicana i les seves joventuts", però explica que, a l'hora d'elaborar una candidatura per a les pròximes municipals, i "essent coneixedor de les dificultats manifestades per alguns dels seus membres per integrar-me a la candidatura", ha decidit no formar part de la pròxima llista electoral.

"Mai he volgut esdevenir un tap que impedeixi la presència en un lloc de sortida del Jovent Republicà. Espero que això serveixi, almenys, perquè les Joventuts d'Esquerra Republicana elegeixin aviat candidat o candidata i que aquest pugui integrar-se en el mateix lloc de la llista que jo he ocupat durant aquest mandat", afegeix.

"Sempre he tingut clar que calia posar per sobre dels interessos personals de tothom, el projecte que representa Esquerra Republicana", explica Gómez, qui aposta per "treballar per conformar una candidatura integrada per persones que puguin governar per construir una ciutat diferent. Però també que estiguin disposades a treballar des de l'oposició per aquest objectiu en cas que no sigui possible conformar una alternativa a l'actual govern, com hem fet durant aquest mandat".

"Tenim el repte de revisar el model de ciutat per deselititzar-lo. No ens podem conformar amb una ciutat feta i pensada per una elit", detalla. Un repte que, considera, "ingent, però al que no podem renunciar", apuntant que "la meva persona mai serà un impediment per construir una candidatura amb aquest objectiu, seguiré treballant per aquest projecte que estic convençut que representa Esquerra Republicana".

Amb tot, Gómez detalla que seguirà "lluitant per l'alliberament social i nacional dels Països Catalans, la defensa dels drets civils i polítics i la posada en llibertat de les persones preses i exiliades polítiques".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem