Esport i oficines bancàries en les mocions de Junts per Sant Cugat en el ple de desembre

El grup municipal presentarà 2 mocions al Ple Municipal amb l'objectiu de donar suport a l'esport i de reobrir una oficina bancària al barri de Sant Francesc

Junts per Sant Cugat ha explicat, el dilluns 14 de desembre, les 2 mocions que el grup municipal presentarà en el Ple Municipal de desembre. Aquestes mocions volen donar suport al teixit esportiu de Sant Cugat i instal·lar una oficina bancària al barri de Sant Francesc-Monestir, un barri que actualment es troba sense cap oficina bancària.

D'aquesta manera, la primera de les mocions que presentarà la formació santcugatenca serà la creació d'un document per donar suport a l'esport de Sant Cugat i que serveixi com a marc per donar resposta als interrogants que puguin aparèixer.

Així ho ha explicat Albert Salarich, regidor del grup santcugatenc: "Actualment tenim un pla estratègic sobre l'esport que va instaurar l'anterior govern. No obstant això, volem actualitzar-lo amb aquest nou document, un document que inclou les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats que ens ofereix l'esport, sense oblidar en cap moment l'actual situació de COVID-19".

Amb això, la moció pretén crear una comissió urgent i cooperativa amb les entitats esportives, fer una revisió concreta i una actualització de les accions que es poden dur a terme i comptar amb un pressupost que permeti encaixar aquests eixos. 

Dotar d'una oficina bancària al barri de Sant Francesc

D'altra banda, la segona moció que presentarà Junts per Sant Cugat té com a objectiu instal·lar una nova oficina bancària al barri de Sant Francesc-Monestir, "un barri que ha quedat orfe d'oficines bancàries i necessita una oficina per poder realitzar accions presencials a causa del gran nombre de persones que hi viuen, molts d'ells persones grans" tal com ha assenyalat Cristina Paraira, regidora de Junts per Sant Cugat.

Més info: Tanca l'oficina de CaixaBank de l'Avinguda de Cerdanyola

Així doncs, la moció vol realitzar un sondeig o consulta prèvia als veïns del barri i, en cas de detectar que hi ha aquesta carència, apel·lar a l'actual govern a fer les gestions necessàries amb les entitats bancàries per facilitat de nou l'obertura d'una oficina bancària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem