Esquerra Sant Cugat obre el programa electoral a la ciutadania

Els santcugatencs podran fer aportacions sobre diferents qüestions de Sant Cugat

Esquerra Republicana de Sant Cugat ha engegat el procés participatiu per elaborar el programa electoral per les eleccions municipals de 2023. Amb el nom d'Idees per a Sant Cugat, l'objectiu és obrir el programa a la ciutadania que desitgi aportar les seves propostes sobre diferents qüestions de la ciutat. Durant la Festa de Tardor, el partit va fer una primera recollida de propostes.

La formació ofereix dues vies per poder participar. La primera, a través d'un formulari online, on la ciutadania pot fer les seves aportacions en qualsevol de les categories existents. També tindrà l'opció d'interactuar amb altres persones usuàries i comentar les seves propostes. L'altra opció serà en les trobades presencials obertes a la ciutadania i entitats que tindran lloc entre gener i març.

Sota el lema de Treballem pel present, garantim el futur, els republicans plantegen aquest procés com "una oportunitat d'incorporar i debatre propostes de diferents sectors i col·lectius de la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem