Esther Madrona, segona alcaldessa accidental de Sant Cugat

La tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica és la segona dels 4 alcaldes accidentals de la ciutat a l'agost

Sant Cugat continua el període d'alcaldes accidentals, i agafa el relleu aquest 10 d'agost, Esther Madrona. La tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica serà la segona dels 4 alcaldes o alcaldesses accidentals que ocuparan el càrrec aquest mes d'agost del 2020, ja que el 31 d'agost torna de vacances l'alcaldessa, Mireia Ingla.

Esther Madrona va debutar en la política municipal en aquest mandat amb ERC-MES, tot i formar part de la llista electoral de la formació republicana en les eleccions municipals del 2015. En el nou mandat, derivat de les municipals del maig del 2019, després de ser la número 3 de la llista electoral i amb el pacte entre el seu partit, el PSC i la CUP és la tinent d'alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica. En l'àmbit professional és tècnica de comunicació i dinamitzadora cultural. Actualment treballa a la Casa Orlandai, un centre cívic al barri de Sarrià de Barcelona que funciona a través de la gestió comunitària. Abans, però, va treballar a La Unió Santcugatenca, entitat de la qual va ocupar fins just després de les municipals la vicepresidència, i al TOT Sant Cugat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem